Losse kaarten

Toegangsbewijzen vanaf

€ 59,25 per persoon

Vraag nu een offerte aan

We Will Rock You

Vanaf 4 december t/m 12 januari 2020, Amsterdam & Den Haag

Losse kaarten

Toegangsbewijzen vanaf

€ 59,25 per persoon

Vraag nu een offerte aan

Internationale wereldberoemde musical komt naar Nederland!

Amerikaanse superster Anastacia maakt musicaldebuut als Killer Queen

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar Nederland en is spectaculairder dan ooit!  De Amerikaanse superster Anastacia krijgt een hoofdrol en maakt als Killer Queen haar musical debuut. Van 5 tot en met 8 december is ‘We Will Rock You’ te zien in Amsterdam (AFAS live) en van 13 december tot en met 5 januari in Den Haag (World Forum Theater).

 

Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als‘Bohemian Rhapsody’‘Don’t Stop Me Now’‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’. Reserveer nu want ‘We Will Rock You’ is slechts korte tijd in Nederland te zien!

Over de musical

‘We Will Rock You’ is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit! De originele versie van ‘We Will Rock You’ ging op 12 mei 2002 in het Dominion Theatre op West End in première en was daar meer dan 4.600 voorstellingen te zien. De rockshow met de muziek van Queen is inmiddels door meer dan 20 miljoen bezoekers op alle zes continenten en in meer dan 28 landen te zien geweest. ‘

Onze arrangementen

Ons team staat u graag te woord voor advies en informatie via 020-675 74 74 of mail ons via info@bookx.nl

Losse kaarten

Toegangsbewijzen vanaf

€ 59,25 per persoon

Offerte aanvragen Bel Bookx  020 - 6 75 74 74

Voor groepen vanaf tien personen bieden wij de toegangsbewijzen voor deze mega musical aan.

 

Van 4 tot en met 8 december te zien in AFAS Live, Amsterdam.

Van 12 december tot en met 12 januari 2020 te zien in World Forum Theater, Den Haag.

 

Rang Prijzen *
Top Seats € 99,25
1e rang € 89,25
2e rang € 79,25
3e rang € 69,25
4e rang € 59,25
* De getoonde ticketprijzen zijn inclusief maximaal €5,75 servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, €1,85 transactiekosten en/of maximaal €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.

Alle info en nieuws rondom voorstellingen en shows in je inbox?

Het Bookx team, voor persoonlijk advies

Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en/of advies te geven over alle producties die wij aanbieden. Vanaf het eerste telefoongesprek maakt u kennis met uw contactpersoon, die gedurende het gehele traject uw aanspreekpunt zal zijn.

Elke maandag t/m vrijdag
van 9:00 - 17:30 uur
Vanaf het begin uw
eigen contactpersoon
Persoonlijk advies
op maat
Altijd antwoord
op al uw vragen

Offerte aanvragen

Dinnerarrangement

We Will Rock You

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer