BookX

Wij staan voor een BOOKing eXperience naar onze relaties.

Wij zijn het bureau dat groepen vanaf 10 personen voorziet in reserveringen rondom publieksevenementen als; theatervoorstellingen, concerten/festivals en andere bijzondere shows.

Ons team

Ons team bestaande uit: Gaby, Hannah, Jelle, Jildert en Willem staat van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om met u mee te denken en advies te geven over uw groepsevenement.

Gaby Smits

Gaby

Smits
Hannah Pronk

Hannah

Pronk
Jelle Bosscher

Jelle

Bosscher
Jildert Niessen

Jildert

Niessen
Willem Adriaanse

Willem

Adriaanse
Willson Doodle Amsterdam

Willson

Doodle Amsterdam

In augustus 2021 is Willem Adriaanse, de eigenaar van BookX verschenen in de EventFlash. Zie hieronder een sneak peek van het artikel. 

 

‘Onze klanten hebben honderd procent verwachting. Wij willen ze honderdvijfentwintig procent bieden.’ Voor minder doen Willem Adriaanse en zijn collega’s van BookX het niet. Ze zijn marktleider in de marketing en verkoop van VIP-arrangementen voor met name theatervoorstellingen, concerten en dinnershows. ‘Cultuur en live entertainment zijn mijn passie’, zegt Willem Adriaanse. ‘Daarbij is niets leukers dan bedrijven naar live-entertainment kunnen brengen op een manier en met een kwaliteit die garant staat voor onuitwisbare herinneringen. Alles voor de twinkeling in de ogen van degenen die het meemaken.’ Passie, kennis en ervaring, plus de harde afspraak dat de klant vanaf het eerste telefoontje tot de evaluatie achteraf met slechts één vaste contactpersoon namens BookX te maken heeft. Geruststellende zekerheid!

Arrangementen via BookX

Buiten de groepsreserveringen hebben wij ons ontwikkeld tot dé specialist in Nederland op het gebied van arrangementen voor de Zakelijke Markt. Wij ontwikkelen, bieden aan en begeleiden volledig verzorgde arrangementen (standaard of tailormade) voor iedere gelegenheid: relatiemarketing, medewerkers uitjes, bedrijfsfeesten, jubilea, familiedagen en overige zakelijke bijeenkomsten.

 

Algemene voorwaarden

Hier vindt u de algemene voorwaarden van BookX. Voor vragen hieromtrent kunt u contact met ons opnemen.