Losse kaarten
Toegangsbewijzen voor uw groep vanaf
€ 28,00 per persoon
VIP arrangement
Arrangementsprijs vanaf
€ 89,00 per persoon
Vraag nu een offerte aan

Soof de Musical

November 2018 - april 2019, rondreizende productie in Nederland.

Losse kaarten
Toegangsbewijzen voor uw groep vanaf
€ 28,00 per persoon
VIP arrangement
Arrangementsprijs vanaf
€ 89,00 per persoon
Vraag nu een offerte aan

De voorstelling

Soof de Musical is gebaseerd op de eerste zeer succesvolle film Soof uit 2013. Het recept voor Soof de Musical: een unieke, nieuwe theatervoorstelling waarbij het publiek letterlijk en figuurlijk plaatsneemt in Soof’s leven én in haar keuken.

Lees meer over de voorstelling
Soof de Musical viert het drukbezette leven van veertigers met liefde, muziek en humor. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast (o.a. Maike Boerdam). De première van Soof de Musical vindt plaats op zondag 18 november in Theater Chassé Breda. De musical zal verschillende steden aandoen zoals Breda, Groningen, Rotterdam, Heerlen, Amsterdam, Enschede, Amersfoort en Leeuwarden.

Het wordt chaos, lachen (véél lachen) zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de vrolijke chaos die Soof van haar leven maakt, geniet je ook van heerlijke hapjes. Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen.

Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.

Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Toch?

Onze arrangementen

Ons team staat u graag te woord voor advies en informatie via 020-675 74 74 of mail ons via info@bookx.nl

Losse kaarten

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf
€ 28,00 per persoon
Offerte aanvragen Bel Bookx  020 - 6 75 74 74
Prijzen voor de toegangsbewijzen zijn afhankelijk van het theater waar de voorstelling wordt gespeeld. Neem voor de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

VIP Arrangement

Arrangementsprijs vanaf
€ 89,00 per persoon
Offerte aanvragen Bel Bookx  020 - 6 75 74 74
Als VIP bezoeker van Soof de musical bent u in voor een bijzondere ervaring: u bent letterlijk en figuurlijk onderdeel van de voorstelling. Tijdens de voorstelling zit u op het toneel, met het állerbeste zicht. Bovendien proeft u ook mee van Soofs kookkunsten: er worden maar liefst vijf heerlijke happen uitgeserveerd, inclusief twee drankjes. Bijzondere sfeer en smaakvolle ervaring gegarandeerd!

Het VIP Ticket is inclusief vijf heerlijke happen, gelijk aan een kleine maaltijd.
Aanvang: een half uur voor aanvang van de voorstelling op het toneel van uw theater. Let op: een kwartier voor aanvang van de voorstelling wordt het eerste hapje geserveerd. Het is daarom belangrijk om op tijd te zijn.


  • De kaartprijs is inclusief twee drankjes uit het Hollands assortiment
  • Er wordt geen geen vis geserveerd, wel vlees en vegetarisch in een combinatie van warm en koud.
  • Het is om productionele redenen niet mogelijk om op dieetwensen in te gaan.
* Prijzen zijn inclusief BTW en afhankelijk van het theater waar de voorstelling wordt gespeeld. Onder voorbehoud van wijzigingen.

Alle info en nieuws rondom voorstellingen en shows in je inbox?

Het Bookx team, voor uw persoonlijk advies

Julia, Lynn, Sander, Telissa en Willem staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en/of advies te geven over alle producties die wij aanbieden. Vanaf het eerste telefoongesprek maakt u kennis met uw contactpersoon, die gedurende het gehele traject uw aanspreekpunt zal zijn.

Elke maandag t/m vrijdag
van 9:00 - 17:30 uur
Vanaf het begin uw
eigen contactpersoon
Persoonlijk advies
op maat
Altijd antwoord
op al uw vragen

Offerte aanvragen

Dinnerarrangement

Soof de musical

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer