Groepstickets

Tickets vanaf
€ 102,00 per persoon

Vraag nu een offerte aan

Palazzo

Te zien t/m 3 maart 2019! Spiegeltent naast de Johan Cruijff ArenA, Amsterdam.

Groepstickets

Tickets vanaf
€ 102,00 per persoon

Vraag nu een offerte aan

Palazzo Amsterdam

SPRAAKMAKEND, SMAAKMAKEND
Voor groepen vanaf tien personen bieden wij de groepstickets aan rondom deze nieuwe productie. Te zien in de spectaculaire Spiegeltent bij op het ArenApark, op het terrein naast de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

 

Over Palazzo

Geniet samen met collega’s medewerkers of zakenpartners van een onvergetelijke avond. Palazzo geeft smaak aan uw zakelijke evenement, ongeacht of het gaat om een kerstdiner, bedrijfsjubileum, productpresentatie, congres, zakendiner of uw jaarlijkse bedrijfsuitje… Klein en intiem aan één tafel, óf groots en meeslepend tot
370 gasten, in de complete spiegeltent.

Beleef een show vol adembenemende acrobatiek, magie en comedy, live begeleid door de PALAZZO showband, waarbij u tegelijkertijd geniet van een verrukkelijk viergangenmenu. Wij regelen uw evenement van A tot Z en garanderen u en uw gasten een spraakmakende avond.

Onze arrangementen

Ons team staat u graag te woord voor advies en informatie via 020-675 74 74 of mail ons via info@bookx.nl

Groepstickets

Tickets vanaf
€ 102,00 per persoon

Offerte aanvragen Bel Bookx  020 - 6 75 74 74

U kunt Palazzo Amsterdam al reserveren vanaf € 102,00 per persoon. Als gast van PALAZZO Amsterdam bent u getuige van een wereldpremière: Haute Cuisine gaat samen met Haute Couture, Haute Acrobatiek en Haute Comedy, oftewel ‘Haute Chaos’! Een buitengewone show, boordevol contrasten en extravagante, prettig gestoorde karakters.

De rangen bepalen uw plek in de spiegeltent. Hoe hoger de rang, hoe beter het zicht.

 

Zondag t/m donderdag Vrijdag en Zaterdag Oudejaarsavond**
Manege € 132,00 € 148,00 € 231,00
Loge € 122,00 € 138,00 € 221,00
Stalles € 102,00 € 128,00 € 201,00
* Vermelde prijzen zijn inclusief 6% BTW. Prijzen betreffen de show, het viergangen diner van Joris Bijdendijk en zijn exclusief dranken tijdens het diner. Groepen worden samen aan tafels geplaatst. ** Tijdens oudejaarsavond bieden wij een vijfgangenmenu eventals een middennachtbuffet aan met een afterparty met DJ.

Offerte aanvragen

Dinnerarrangement

Palazzo

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer