Losse kaarten

Tickets vanaf

€ 30,00 per persoon

Arrangementen

Prijzen op aanvraag

Vraag nu een offerte aan

Matilda De Musical

De meervoudig bekroonde musical

Losse kaarten

Tickets vanaf

€ 30,00 per persoon

Arrangementen

Prijzen op aanvraag

Vraag nu een offerte aan

Over Matilda De Musical

Matilda De Musical is de meervoudig bekroonde musical van de Royal Shakespeare Company, geïnspireerd op het geliefde boek van de meesterverteller Roald Dahl. De musical vertelt het verhaal over Matilda, een buitengewoon meisje dat met een levendige fantasie en een scherpe geest, een standpunt durft in te nemen en haar eigen lot weet te veranderen. De musical heeft wereldwijd 99 internationale prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder 24 Awards voor Beste Musical en 4 Tony Awards.

 

De wereld maakte kennis met Matilda Wormwood in 1988, als een van de laatste personages die Dahl tot leven bracht. Er zijn wereldwijd ruim 17 miljoen exemplaren van het boek verkocht. In 2010 werd Matilda De Musical  door de Royal Shakespeare Company naar het toneel gebracht. Sindsdien is de musical een groot wereldwijd succes en trekt vele bezoekers van alle leeftijden. In 2022 wordt er met hetzelfde creatieve team een Netflix film gelanceerd.

 

Matilda De Musical is alleen te zien in het oude Luxor Theater Rotterdam. Het oude Luxor Theater opende in 1917 haar deuren als luxe bioscoop. Het overleefde op wonderbaarlijke wijze het bombardement van mei 1940, en kreeg na de Tweede Wereldoorlog veelal een theaterfunctie en groeide uit tot hét amusementstheater van Rotterdam. Met ruim 900 stoelen op een steil oplopende tribune, omlijst met een iconische lichtrand is het een geliefd theater bij publiek en artiesten. Het pand met sfeervolle foyers ademt historie en verhalen.

Onze arrangementen

Ons team staat u graag te woord voor advies en informatie via 020 675 74 74 of mail ons via info@bookx.nl

Losse kaarten

Tickets vanaf

€ 30,00 per persoon

Offerte aanvragen Bel BookX  020 675 74 74

Voor groepen vanaf 10 personen, kunt u contact met ons opnemen voor uw reservering.

Arrangementen

Prijzen op aanvraag

Offerte aanvragen Bel BookX  020 675 74 74

Alle info en nieuws rondom voorstellingen en shows in je inbox?

Het BookX team, voor persoonlijk advies

Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en/of advies te geven over alle producties die wij aanbieden. Vanaf het eerste telefoongesprek maakt u kennis met uw contactpersoon, die gedurende het gehele traject uw aanspreekpunt zal zijn.

Elke maandag t/m vrijdag
van 9:00 - 17:30 uur
Vanaf het begin uw
eigen contactpersoon
Persoonlijk advies
op maat
Altijd antwoord
op al uw vragen

Offerte aanvragen

Matilda De Musical

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer