Staanplaatsen

Ticketprijs op aanvraag

Vraag nu een offerte aan

The Rolling Stones: SIXTY Tour

Op maandag 13 juni 2022

Staanplaatsen

Ticketprijs op aanvraag

Vraag nu een offerte aan

Over The Rolling Stones: SIXTY Tour

The Rolling Stones komen weer naar de Johan Cruijff ArenA. Op maandag 13 juni treedt de band op in het kader van hun Europese SIXTY tournee.

De SIXTY tournee, naar aanleiding van hun zestigjarig jubileum, brengt de band voor veertien shows naar tien Europese landen. De Stones ‘keep on rolling’, zeggen ze zelf, en gaan terug naar waar het allemaal begon: op tournee door Europa, langs volgepakte stadions, met een gloednieuwe productie. Met SIXTY maken Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood ook hun langverwachte terugkeer in hun moederland, het Verenigd Koninkrijk, met een speciaal concert in de thuishaven van Liverpool FC. Daar in Anfield spelen ze hun eerste stadionconcert in de stad ooit, en treden daarmee voor het eerst in vijftig jaar weer eens op in Liverpool. Daarna geven ze maar liefst twee optredens in het Londense Hyde Park.
Unieke setlist

Zoals u mag verwachten voor hun zestigste verjaardagsfeest trakteren de Stones fans op een unieke setlist, vol met klassiekers zoals ‘‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’, ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Start Me Up’ en nog veel meer. Maar het zou geen Rolling Stones concert zijn zonder ook wat verrassingen per optreden; zo komt ook een selectie onverwachte keuzes uit hun enorme arsenaal aan nummers voorbij. SIXTY krijgt bovendien een geheel nieuwe productie, inclusief een enorm podium, bijzondere lichtshow en dito video ontwerp, allemaal speciaal vervaardigd voor deze langverwachte Europese tournee. Bovendien maakte de Britse ontwerper Mark Norton een speciale, nieuwe versie van de Rolling Stones tong, het handelsmerk van de band.

Onze arrangementen

Ons team staat u graag te woord voor advies en informatie via 020 675 74 74 of mail ons via info@bookx.nl

Staanplaatsen

Ticketprijs op aanvraag

Offerte aanvragen Bel BookX  020 675 74 74

BookX beschikt over de laatste staanplaatsen voor The Rolling Stones: SIXTY Tour in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam.

 

Start programma: 19.30 uur

 

Wilt u dit ook niet missen? Bel dan naar 020 675 74 74 of vraag een offerte aan. 

Alle info en nieuws rondom voorstellingen en shows in je inbox?

Het BookX team, voor persoonlijk advies

Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en/of advies te geven over alle producties die wij aanbieden. Vanaf het eerste telefoongesprek maakt u kennis met uw contactpersoon, die gedurende het gehele traject uw aanspreekpunt zal zijn.

Elke maandag t/m vrijdag
van 9:00 - 17:30 uur
Vanaf het begin uw
eigen contactpersoon
Persoonlijk advies
op maat
Altijd antwoord
op al uw vragen

Offerte aanvragen

The Rolling Stones: SIXTY Tour

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer