Losse kaarten

Toegangsbewijzen vanaf

€ 20,00 per persoon

Arrangementen

Prijzen op aanvraag

Vraag nu een offerte aan

The Prom

De over-the-top Broadway-musical The Prom komt naar Nederland!

Losse kaarten

Toegangsbewijzen vanaf

€ 20,00 per persoon

Arrangementen

Prijzen op aanvraag

Vraag nu een offerte aan

Over The Prom

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

 

Vier uitgedoofde Broadway-sterren proberen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af.

De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te komen en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

 

De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

 

Beeldmateriaal credits: Roy Beusker & Annemieke van der Togt

Onze arrangementen

Ons team staat u graag te woord voor advies en informatie via 020 675 74 74 of mail ons via info@bookx.nl

Losse kaarten

Toegangsbewijzen vanaf

€ 20,00 per persoon

Offerte aanvragen Bel BookX  020 675 74 74

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u contact met ons opnemen voor uw reservering. De toegangsprijs is afhangelijk van de rang en locatie. Onderstaande prijzen zijn voor Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

 

Rang

Prijs

Gouden rang

€ 65,00

Rang 1

€ 60,00

Rang 2

€ 45,00

Rang 3

€ 35,00

Rang 4

€ 20,00

 

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per ticket en exclusief de boekingskosten. Boekingskosten zijn 6% per ticket met een maximum van € 15,- per transactie.

 

The Prom is van donderdag 19 t/m 22 januari 2023 te zien in Koninklijk Theater Carré Amsterdam. Zowel ervoor als erna is The Prom te zien in diverse theaters door heel Nederland. 

Arrangementen

Prijzen op aanvraag

Offerte aanvragen Bel BookX  020 675 74 74

Voor meer informatie bel 020 675 74 74.

Alle info en nieuws rondom voorstellingen en shows in je inbox?

Het BookX team, voor persoonlijk advies

Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en/of advies te geven over alle producties die wij aanbieden. Vanaf het eerste telefoongesprek maakt u kennis met uw contactpersoon, die gedurende het gehele traject uw aanspreekpunt zal zijn.

Elke maandag t/m vrijdag
van 9:00 - 17:30 uur
Vanaf het begin uw
eigen contactpersoon
Persoonlijk advies
op maat
Altijd antwoord
op al uw vragen

Offerte aanvragen

The Prom

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer