Losse Kaarten

Toegangsbewijzen vanaf

€ 48,00 per persoon

Vraag nu een offerte aan

De Notenkraker

Groepen vanaf 20 personen

Losse Kaarten

Toegangsbewijzen vanaf

€ 48,00 per persoon

Vraag nu een offerte aan

Over de Notenkraker

FRANCECONCERT presenteert met trots De Notenkraker, Het Ballet en Het Orkest in een nieuwe, originele productie. Beleef deze klassieker in januari en februari 2025! In dit kerstverhaal krijgt de jonge Clara een notenkraker in de vorm van een mannetje cadeau. Op een mysterieuze, magische nacht komt het speelgoed onder leiding van de notenkraker tot leven en gaat het de strijd aan met de vreselijke huismuizen. Clara schrikt van de gebeurtenissen, maar besluit haar angsten onder ogen te zien. Ze stort zich in de strijd en weet haar geliefde notenkraker te redden. Ontroerd door haar moed en vervuld van dankbaarheid, verandert hij in Prins Charmant en neemt Clara mee naar een sprookjesachtig koninkrijk.

 

De Notenkraker, een groots ballet in twee bedrijven, werd in december 1892 voor het eerst aan het publiek gepresenteerd in het Mariinsky Theater in Sint-Petersburg. Vandaag de dag is het zonder twijfel nog steeds een van de meest uitgevoerde balletten ter wereld.

 

De Notenkraker is van woensdag 15 januari tot en met zondag 2 februari 2025 te zien in Amsterdam, Den Haag, Maastricht en Apeldoorn. Reserveer nu via BookX voor groepen vanaf 20 personen.

Onze arrangementen

Ons team staat u graag te woord voor advies en informatie via 020 675 74 74 of mail ons via info@bookx.nl

Losse Kaarten

Offerte aanvragen Bel BookX  020 675 74 74

Voor groepen vanaf 20 personen zijn wij u graag van dienst voor het reserveren van de plaatsen. Onderstaande prijzen betreffen de prijzen voor de voorstellingen in RAI Amsterdam: 

 

Toegangsbewijzen

 

Gouden Rang

€85,00

Rang 1

€76,00

Rang 2

€62,00

Rang 3

€48,00

 

Per boeking worden er €2,15 transactiekosten berekend.

* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Offerte aanvragen

De Notenkraker

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer