Losse Kaarten

Toegangsbewijzen vanaf

€ 48,00 per persoon

Vraag nu een offerte aan

Boléro

Groepen vanaf 20 personen

Losse Kaarten

Toegangsbewijzen vanaf

€ 48,00 per persoon

Vraag nu een offerte aan

Over Boléro – Eerbetoon aan Maurice Ravel

FRANCECONCERT is trots om Boléro – Eerbetoon aan Maurice Ravel te presenteren, een ongekende show die vanaf vrijdag 15 november 2024 op tournee zal zijn in Frankrijk en Europa! Maurice Ravels Boléro is een van de meest erkende Franse meesterwerken ter wereld en heeft ongetwijfeld de geschiedenis van muziek en dans beïnvloed. Terwijl Ravel zich voorbereidde op een vier maanden durende concerttournee door de Verenigde Staten en Canada, vroeg zijn vriendin en mecenas Ida Rubinstein hem om een "Spaans karakterballet". Ravel, die geneigd was tot het idee van dans, koos voor de Boléro, een traditionele Andalusische dans. Zo ontstond het werk.
Bereid u voor om ondergedompeld te worden in dit mythische verhaal, door een geweldige show die wordt gekenmerkt door de betoverende muziek van de Boléro en zijn krachtige choreografie!

 

Boléro – Eerbetoon aan Maurice Ravel is van vrijdag 15 november tot en met zondag 15 december 2024 te zien in Amsterdam, Den Haag, Maastricht en Apeldoorn. Reserveer nu via BookX voor groepen vanaf 20 personen.

Onze arrangementen

Ons team staat u graag te woord voor advies en informatie via 020 675 74 74 of mail ons via info@bookx.nl

Losse Kaarten

Offerte aanvragen Bel BookX  020 675 74 74

Voor groepen vanaf 20 personen zijn wij u graag van dienst voor het reserveren van de plaatsen. Onderstaande prijzen betreffen de prijzen voor de voorstellingen in RAI Amsterdam: 

 

Toegangsbewijzen

 

Gouden Rang

€85,00

Rang 1

€76,00

Rang 2

€62,00

Rang 3

€48,00

 

Per boeking worden er €2,15 transactiekosten berekend.

* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Offerte aanvragen

Boléro

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer