• Soldaat van Oranje - De Musical nu verlengd tot en met september 2017!
  • EXTRA SHOW: The Best of Armin Only
  • Nieuwe zomerkomedie met Tjitske Reidinga te zien vanaf juni in het DeLaMar Theater!
  • THE BODYGUARD stopt!
  • Reserveer snel de beste plekken voor de koning der musicals THE LION KING
  • TASTY COMEDY: de culinaire komedieshow op de Pier in Scheveningen
  • BOOKX biedt running dinner arrangementen in Amsterdam. Een leuke rondvaart met gerechten op verschillende prachtige locaties in de stad

THE BEST OF ARMIN ONLY

I have something big to announce The Best of Armin Only, de grootste soloshow ooit van Armin van Buuren, ter gelegenheid van zijn twintigjarige carrière, is razendsnel uitverkocht: binnen een uur. Armin is de éérste DJ ooit die een eigen soloshow geeft in de Amsterdam Arena. Wegens het immense succes is direct besloten een tweede show in de verkoop te laten gaan, deze vindt plaats op vrijdag 12 mei 2017.

Armin neemt zijn fans aan de hand van het ultieme begin tijdens 'The Next Level' en al zijn clubtijd-herinneringen mee naar meer recente tijden met 'Embrace', -- en natuurlijk slaat hij ook alle bijzondere momenten daar tussenin niet over. Dit alles aangevuld met gastoptredens van artiesten en entertainers die zijn shows al die jaren zo bijzonder gemaakt hebben.

Na maar liefst 5 keer tot #1 DJ van de wereld gekroond te zijn; al 15 jaar onderdeel van de DJ MAG TOP 100 DJS te zijn; en op 5 continenten en in 68 landen meer dan 100 ongelofelijke Armin Only shows te hebben gegeven, is het tijd voor de ultieme once in a lifetime show. Deze unieke show heeft de grootste gastoptredens, de meest bijzondere showtechnieken, visuals die de manier waarop je de realiteit ervaart voorgoed veranderen, fantastische special effects en natuurlijk het nodige vuurwerk. Een buitengewone reis door de Armin Only tijd.