• Soldaat van Oranje - De Musical nu verlengd tot en met december 2017!
  • Publieksfavoriet GEEN PANIEK! langer te zien in DeLaMar Theater
  • Reserveer snel de beste plekken voor de koning der musicals THE LION KING
  • TASTY COMEDY: de culinaire komedieshow op de Pier in Scheveningen
  • BOOKX biedt running dinner arrangementen in Amsterdam. Een leuke rondvaart met gerechten op verschillende prachtige locaties in de stad

BOOKX

Wij zijn het bureau dat groepen vanaf 10 personen voorziet in reserveringen rondom publiekevenementen als; theatervoorstellingen, sportwedstrijden, concerten/festivals en andere bijzondere shows.

Arrangementen
Buiten de groepsreserveringen heeft BOOKX zich in 5 jaar tijd ontwikkeld tot dé specialist in Nederland, op het gebied arrangementen voor de Zakelijke Markt. Wij ontwikkelen, bieden aan en begeleiden volledig verzorgde arrangementen (standaard of tailormade) voor iedere gelegenheid: relatiemarketing, medewerkeruitjes, bedrijfsfeesten, jubilea, familiedagen en overige zakelijke bijeenkomsten.

BOOKX is een reeds gevestigde naam met een sterk netwerk en ruime kennis binnen haar branche. Uniek en bijzonder is onze standaard. Met een divers kwalitatief aanbod en middels een persoonlijke benadering, streven wij naar de ultieme gastvrijheidsbeleving voor onze opdrachtgevers.
Wij staan voor een ‘BOOKing eXperience' naar onze relaties.

Entertainment
Ook kunt u bij ons terecht voor de inzet van Entertainment op locatie, tijdens uw eigen evenement. Dit kan bestaan uit het boeken van artiesten en acts tot het samenstellen van complete entertainmentconcepten. Dit is een zorg die wij middels onze expertise u graag uit handen nemen, in de voorbereiding/invulling van uw evenement.

Weet waar je koopt
Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor concerten, theatervoorstellingen, voetbalwedstrijden en andere evenementen via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst.

Als bezoeker betaalt u via deze websites - vaak onbewust - veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de artiest of organisator van een evenement vraagt. Ook blijkt dat niet alle kaarten gegarandeerd toegang geven tot het evenement.
Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de artiest of organisator, en doordat dit op grote schaal gebeurt, wordt onnodig schaarste gecreëerd. Zo blijven er weinig kaarten over die te koop zijn voor het oorspronkelijke bedrag. Doorverkoop gebeurt niet alleen bij uitverkochte evenementen. Ook voor evenementen die nog in de verkoop moeten gaan of waarvoor nog voldoende kaarten bij de officiële voorverkoopadressen beschikbaar zijn, worden toegangsbewijzen tegen een veel hogere prijs aangeboden.

BOOKX steunt deze campagne volop en veroordeelt iedere vorm van doorverkoop van tickets met winstoogmerk buiten de officiële kanalen.
Voor meer informatie en overzicht waar u uw kaartjes wél en niet moet kopen: www.weetwaarjekoopt.nl

Uitbesteden van uw evenement
Klik hier en lees waarom het uitbesteden van uw evenement een goede keuze is en klik hier om te lezen wat de ervaringen hiervan waren.

Algemene voorwaarden
Hier vindt u de algemene voorwaarden van BOOKX. Voor vragen hieromtrent kunt u contact met ons opnemen.