• Soldaat van Oranje - De Musical nu verlengd tot en met december 2017!
  • Publieksfavoriet GEEN PANIEK! langer te zien in DeLaMar Theater
  • Reserveer snel de beste plekken voor de koning der musicals THE LION KING
  • TASTY COMEDY: de culinaire komedieshow op de Pier in Scheveningen
  • BOOKX biedt running dinner arrangementen in Amsterdam. Een leuke rondvaart met gerechten op verschillende prachtige locaties in de stad

GEEN PANIEK!

Geen Paniek! Locatie:
DeLaMar Theater, Amsterdam


Speelperiode:

17 augustus - 24 september 2017

Voorstelling:
Dé hilarische zomerkomedie van het DeLaMar Theater!

Sinds 15 juni jl. staat een topcast met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok, Guy Clemens, Wendell Jaspers en Dick van den Toorn in de nieuwste zomerkomedie Geen Paniek! (Noises Off) van DeLaMar Producties. Geen Paniek! is een komedie over een klucht; een hilarische toneelslapstick over een groep acteurs en hun leven voor én achter de schermen.

De theater-hit van Michael Frayn is in verschillende versies over de hele wereld te zien geweest en beleefde in 2016 een zeer succesvolle revival op Broadway, die maar liefst vijf Tony Award nominaties ontving. Frayn slaagt er met zijn meesterhand in om een lawine aan misverstanden en mislukkingen te creëren, waarin tenslotte iedereen letterlijk en figuurlijk over elkaar heen dondert.

Edwin van Balken, directeur DeLaMar Theater: "Noises Off is mijn favoriete komedie en daarom ben ik blij dat ik met deze voorstelling afscheid kan nemen van DeLaMar. De acteursgroep vind ik geweldig en ik verheug mij enorm op deze hilarische zomerkomedie."

  • Hoogst komische heksenketel ****NRC Handelsblad