• Soldaat van Oranje - De Musical nu verlengd tot en met december 2017!
  • WAS GETEKEND, ANNIE M.G. SCHMIDT keert in voorjaar 2018 terug!
  • Reserveer snel de beste plekken voor de koning der musicals THE LION KING
  • TASTY COMEDY: de culinaire komedieshow op de Pier in Scheveningen
  • BOOKX biedt running dinner arrangementen in Amsterdam. Een leuke rondvaart met gerechten op verschillende prachtige locaties in de stad

FIDDLER ON THE ROOF

Fiddler on the Roof

Locatie
DeLaMar Theater, Amsterdam

Speelperiode
27 oktober - 31 december 2017

Voorstelling
Acht grote Nederlandse theaters bundelen komend theaterseizoen hun kracht als Stichting Theateralliantie en brengen vanaf oktober 2017 gezamenlijk de musicalklassieker: Fiddler on the Roof (Anatevka).

Thomas Acda speelt de hoofdrol van Tevye en neemt je op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Fiddler on the Roof is de musicalklassieker die in de wereld van nu opnieuw actueel is. Een voorstelling die zowel entertaint in grootsheid, als ontroert in intimiteit. Met het bekende ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere muzikale evergreens is het een musical over de betekenis van familie en onvoorwaardelijke liefde in een veranderende wereld waarin wij met onze tradities overeind proberen te blijven.

Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend van het met 5 keer 5 sterren bekroonde Hij Gelooft In Mij) maakt een actuele versie en plaatst deze klassieker daarmee in de tijdgeest van nu.

Fiddler on the Roof is de must see musical van dit seizoen!

Voor meer informatie omtrent de voorstelling, bekijk: www.fiddlerthemusical.nl