• Soldaat van Oranje - De Musical verwelkomt 2,5 miljoenste bezoeker
  • Reserveer nu de eigentijdse versie van de klassieker FIDDLER ON THE ROOF
  • Nieuwe shows van DISNEY ON ICE - BETOVERENDE WERELDEN op 13 en 14 december!
  • WAS GETEKEND, ANNIE M.G. SCHMIDT keert in voorjaar 2018 terug!
  • TASTY COMEDY: de culinaire komedieshow op de Pier in Scheveningen
  • Reserveer snel de beste plekken voor de koning der musicals THE LION KING
  • BOOKX biedt running dinner arrangementen in Amsterdam. Een leuke rondvaart met gerechten op verschillende prachtige locaties in de stad

DISNEY ON ICE 2017

Disney On Ice 2017 Locatie:
Rotterdam, Utrecht en Amsterdam


Speelperiode:

13 december - 30 december 2017

Voorstelling:
Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Stap in de betoverende wereld van Disney magie, live op het ijs! Bereid u voor op non-stop plezier met vier Disney-verhalen tijdens Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

Voel de spanning als Bliksem McQueen, Takel en de ploeg van Disney/Pixar's Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijkvan De Kleine Zeemeermin. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story beleeft u een spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. Ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney's Frozen, als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van uw hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

©Disney/©Disney, Pixar, ©Feld Entertainment