• Nieuwe zomerkomedie met Tjitske Reidinga te zien vanaf juni in het DeLaMar Theater!
  • CISKE DE RAT - DE MUSICAL keert deze zomer wegens succes terug in het DeLaMar Theater
  • SLIPPERS comedy over geheime liefdes
  • Wegens succes keert Tineke Schouten met haar reprise tour van T-Splitsing terug

CISKE DE RAT

Ciske de Rat

Speelperiode
12 - 23 juli 2017

Voorstellingsduur

2 uur en 55 minuten inclusief pauze

Voorstelling
Ciske de Rat - de Musical is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven, maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. En uiteraard de klassieker 'Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen' bevat. Danny de Munk kruipt nog eenmaal in de huid van Ciske. Hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven, in een volledig nieuwe productie van de musical.

Ciske de Rat - de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Cis de Man (Danny de Munk) verteld.

De belevenissen van Cis de Man, is door de musical heen geweven en geeft een nieuwe dimensie aan dit oer-Hollandse verhaal.

De cast van Ciske de Rat - de Musical is bekend. Naast Danny de Munk, Brigitte Nijman en Ellen Evers spelen ook Ad Knippels (Meester Bruijs) en Bas Keijzer (Vader Vrijmoeth) rollen in de voorstelling. Ook Sophie Veldhuizen, Boris van der Ham, Ger Otte, Raymond Kurvers en Job Bovelander zijn vanaf november te zien in de oer-Hollandse musical.

 

 

  • Nieuwe cast Ciske de Rat bekend!